Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Optimalizace logistického systému Potravinové banky Jihočeského kraje
BRADÁČOVÁ, Lucie
Diplomová práce je zaměřena na návrh optimalizace logistického systému Potravinové banky Jihočeského kraje. Hlavním cílem diplomové práce je naleznout optimální řízení oblasti skladování, distribuce, dopravy a dalších oblastí logistiky, a vytvořit tak návrh optimalizace současného logistického systému Společenským přínosem potravinových bank je solidarita a snižování plýtvání potravinami.
Vyhazování vzhledově nedokonalé zeleniny jako jedna z forem plýtvání potravinami – červen 2016
Buchtík, Martin ; Pilecká, Jarmila
Součástí bloku otázek týkajících se plýtvání potravinami byla i část, která se zabývala nákupem vzhledově ne zcela dokonalého ovoce a zeleniny. Dotázaní se konkrétně vyjadřovali k tomu, které potraviny by si při možnosti volby vybrali - zda dokonalé, méně dokonalé nebo zda by vůbec nad vzhledem vybrané zeleniny či ovoce uvažovali. Dále vybírali hlavní důvod pro tuto volbu. Posledním bodem pak byl jejich odhad podílu vyhozených potravin z důvodu vzhledových nedokonalostí vůči celkové produkci. Výzkum probíhal v termínu od 3. do 20. června 2016.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.